Σάββατο 29 Μαρτίου 2008

Super markets και προσφορές...

Γράφει ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΓΚΟΤΣΙΚΑΣ

,
Σας γράφω από το Κιλκίς και θα ήθελα να καταγγείλω την πολιτική των προσφορών στα super market. Μία φορά την εβδομάδα επισκέπτομαι ένα συγκεκριμένο super market. Κάθε εβδομάδα διαπιστώνω ότι οι τιμές αλλάζουν προς τα επάνω και η προσφιλής τακτική είναι μέσω προσφορών.
Για παράδειγμα όταν είναι να αυξηθεί η τιμή από την εταιρεία τότε εμφανίζουν το προϊόν σε προσφορά αλλά στην ίδια τιμή και έτσι όταν σταματήσουν την προσφορά η τιμή αυξάνει αυτομάτως!!!
Επειδή δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια σας αποστέλλω δύο φωτογραφίες από το ίδιο προϊόν την ίδια μέρα στο ίδιο ράφι (κάτω δεξιά στις φωτό αναγράφεται ημερομηνία και ώρα!).

Πηγή: press-gr.blogspot.com

Σχόλιο: Όλα τα Super Markets λειτουργούν κάτω από τέτοιους κανόνες χωρίς το κράτος να επεμβαίνει και να βάλει φυλακή όλους αυτούς τους απατεώνες. Το μόνο που κάνει είναι να τους βάζει που και που κανένα πρόστιμο των χιλίων ευρώ τα οποία τα βγάζουν μέσα σε λίγα λεπτά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Telefone VoIP, I hope you enjoy. The address is http://telefone-voip.blogspot.com. A hug.